Multibaner

Multibaner

Mere motion og bevægelse med multibaner

Med de modulopbyggede multibaner fra UNIQA kan der udøves mange former for sport på langs og tværs. Du kan f.eks. kombinere en fodboldbane med basketball, hockey, parkour eller opsætte en klatrevæg og elektronisk væg. Mulighederne er utallige og kan tilpasses alle områder. Multibaner kan også suppleres med klatrevæg, skøjtebane, trampoliner, scene, pannabane m.v.

Med kravet om minimum 45 minutters idræt, motion og bevægelse om dagen er behovene for gode udendørsarealer store. Hvorfor ikke investere i en multibane fra UNIQA, der fremover vil være det aktive omdrejningspunkt i skolegården?

På vores multibaner, der er udviklet i samarbejde med DBU, kan der udøves mange former for sport på langs og tværs.

I vil med multibaner fra UNIQA opnå:

  • Bevægelse og motion - få flere muligheder for bevægelse og motion på skolens område
  • Støjdæmpende bander – med markedets mest støjdæmpende bander, som opsamler lyden, er støjniveauet uden for banen svarende til en normal samtale
  • Socialt samlingspunkt – de bredde bander er meget siddevenlige og et oplagt sted at mødes i frikvarterene
  • Kombination af flere sportsgrene – de mange muligheder vil give øget aktivitet på området
  • Anvendelse i undervisningen - med en elektronisk væg på multibaner kan området også blive brugt i undervisningen

Multibaner kan leveres med kunstgræs eller gummibelægning og I vil med multibanen få et naturligt omdrejningspunkt, der vil være med til at skabe mere bevægelse og motion i børnenes hverdag.

 

Løsningsforslag ud fra jeres behov

Vi ønsker alle det bedste for vores børn. Både vores egne og dem, vi omgiver os med i vores hverdag. En investering i deres dagligdag vil betale sig i det lange løb. Kontakt os gerne og få udarbejdet et løsningsforslag af vores uddannede landskabsarkitekter – helt gratis og uden købspligt.