Sport

Sport

Sportsområder – området hvor jeres børn bevæger sig

Vi leverer alt fra færdige sportsområder til enkelte sportsredskaber såsom: Mål, træningsbænke, skateramper, bordtennisborde og parkourstativer (rails). I får et udvalg der dækker alle sportsgrene. Vi hjælper jer med at opnå det miljø, der får alle jeres børn aktiveret.

I får et udvalg med nytænkende sportsmuligheder med elektroniske boldvægge og reaktionsknapper, der er installeret med sjove og udfordrende spil. Træningsredskaber hvor jeres børn kan bruge deres Smartphones til at få statistikker over deres træningen, og få vejledning til at bruge redskaberne korrekt.

I får et udvalg med boldbure der passer ind i enhver omgivelse, der med sit transparente design, sikrer at bolden bliver på banen, samtidig med at det ikke tager udsyn. Hos os får I boldbure der er støjdæmpet, da de absorberer larmen når bolden rammer boldburet.

Vores sportsområde har mange kombinationsmuligheder, der giver mulighed for at sammensætte jeres helt egen sportsområde. Sportsområder hvor jeres børns sundhed vedligeholdes, hvor der er glæde og plads til alle. I får rådgivning af vores landskabsarkitekter, som sørger for at området bliver til et godt arbejdsmiljø for jer som pædagoger, skolelærere og undervisere.

I vil med et sportsområde fra UNIQA opnå:

  • Sunde børn – der får bevæget sig inden for skolereformens anbefalinger
  • Sociale børn – mulighed for jeres børn at socialisere sig
  • En fleksibel løsning – et sportsområde der kombineres til at dække flere sportsgrene
  • Sparing med UNIQAs egne rådgivere – landskabsarkitekter samt erfarne montører

Børn har masser af energi. Med de rette omgivelser har de mulighed for at bruge den. Det kan I give dem med et sportsområde fra UNIQA.
Sorter faldende

2 vare(r)

Sorter faldende

2 vare(r)