Møbler

Møbler

Møbler  løsninger med de bedste institutionsmøbler og skolemøbler

Hos UNIQA leverer vi unikke løsninger til unikke børn – herunder møbler til både vuggestuer, børnehaver, skoler, SFOer, efterskoler og uddannelsessteder. Rummenes indretning og møblering kan inspirere børnene til udforskning og eksperimenter. Kontakt os gerne og få udarbejdet forslag til indretningen af vores uddannede indretningsarkitekter – helt gratis og uden købspligt. 

Indemiljøer er med til at udvikle børn. Derfor er det vigtigt at det fysiske og æstetiske miljø er helt i top. Det giver bedre rammer for indlæring, udvikling, trivsel og sundhed samt et bedre arbejdsmiljø for de voksne. Det vil give både børnene og de voksne en bedre hverdag.

UNIQA kan levere pædagogiske møbler, basismøbler, skolemøbler og læringsmiljøer. Vi ønsker at gå i dialog med jer for sammen at få det bedste ud af jeres idéer og rum set i forhold til jeres budget. Hvis I ønsker inspiration til projekter har vi mange gode referencer.

I vil med møbler fra UNIQA opnå:

  • Øget trivsel for både børn og voksne
  • Bedre indlæring
  • Fokus på ergonomi og sundhed
  • Optimale rammer for fordybelse
  • Lang livscyklus
  • Godt børnemiljø – såvel fysisk som æstetisk
  • Gratis indretningsforslag med visuelle tegninger og komplet overblik 

Når der indrettes og møbleres er der ikke råd til fejlkøb og impulsdisponering. Indretningen skal være funktionel og æstetisk i sin helhed og fuld af forskelligheder. Sats på de mobile og fleksible møbler med mange funktioner og opnå en lang livscyklus og besparelse ved at investere i den bedste kvalitet første gang.

Vi ønsker alle det bedste for vores børn. Både vores egne og dem, vi omgiver os med i vores hverdag. En investering i deres dagligdag vil betale sig i det lange løb.