Indendørs legepladser

Indendørs legepladser

Indendørs legepladser – få en helt unik legezone

Giv børnene mulighed for at bevæge sig så meget som muligt i løbet af dagen.

En indendørs legeplads er den bedste investering i leg og trivsel en institution kan gøre. Legepladserne aktiverer børnene til selvstændig leg og håndtering. Den skaber masser af bevægelse og sjov, aktiverer børnene, mindsker konflikter og skaber masser af glæde hver dag. Vi kalder den ofte for en 3. pædagog, som altid er klar til at lege og vil være i institutionen de næste 15-20 år.

I finder her Danmarks mest unikke sortiment af indendørs legepladser. Alle legepladserne er testet og godkendt efter de strengeste krav inden for sikkerhed.

Legepladsernes design er meget fleksibelt med mange kombinationsmuligheder og kan tilpasses til jeres behov og forhold. Æstetisk kan de indendørs legepladser også tage eventyrlige former, som er med til at skabe en inspirerende hverdag for både børn og pædagoger.

I vil med en indendørs legeplads fra UNIQA opnå

  • Spontan og selvstændig leg – god aktivering af børnene og stor glæde
  • Bevægelse og motorisk udvikling – lad børnene klatre, kravle og hoppe indendørs
  • Motorisk udvikling – bevægelser styrker børnenes motoriske udvikling
  • Få ekstra legezoner – placer evt. legepladsen i brede gangarealer


UNIQA tilbyder gratis løsningsforslag ud fra jeres behov

UNIQAs passionerede arkitektteam er klar til at lave løsningsforslag, der visualiserer jeres løsning inden I skal beslutte jer for at investere. Med de detaljerede arkitekttegninger vil I nemt kunne se den nye indretninger for jer, inden I tager den vigtige beslutning. Kontakt os på 70 21 50 90 for mere information.
1 til 12 af 52

pr. side

Sorter faldende

1 til 12 af 52

pr. side

Sorter faldende