SFO & Indskoling

SFO & Indskoling

SFO og indskoling – indret med stor fleksibilitet til alle behov 

Indret lokalerne, så der både er zoner til fordybelse og læring og aktive legerum med mulighed for masser af bevægelse og motion.

Det er ikke kun, når børnene er i skole, at de fortjener god indretning og gennemtænkte kvalitetsmøbler. Mange børn bruger også adskillige timer i SFO´en, når først skoledagen er ovre. Den optimale indretning vil øge værdien af disse timer.

Der skal i en SFO være gode muligheder for at socialisere sig og også gerne plads til at børnene kan fordybe sig og være sig selv. Ingen børn er ens med samme behov, så indret gerne i forskellige zoner, så alle behov kan dækkes. Det kan være zoner til fordybelse, kreativitet, bevægelse og motion, stimulering af sanser samt gruppearbejde. Tænk også gerne i relaxmøbler, hvor der bare kan hænges ud. 

I undervisningen af indskolingselever har de behov for at arbejde med forskellige læringsstile. Kroppen er et stort og sammensat sansesystem, som udgør fundamentet for erfaring, viden, følelsesmæssige og sociale processer samt kommunikation.

Med møbler til SFO og indskoling fra UNIQA opnår I:

  • Fleksibilitet i rummet  ubegrænset løsning til jeres rum
  • Kvalitet i verdensklasse – vi stiller store krav til vores kvalitet og kan med garanti sikre jer langtidsholdbarhed
  • Unikt design – er med til at skabe et unikt udseende og inspirere jeres børns fantasi


UNIQA tilbyder gratis løsningsforslag ud fra jeres behov

UNIQAs passionerede arkitektteam er klar til at lave løsningsforslag, der visualiserer jeres løsning inden I skal beslutte jer for at investere. Med de detaljerede arkitekttegninger vil I nemt kunne se den nye indretninger for jer, inden I tager den vigtige beslutning. Kontakt os på 70 21 50 90 for mere information.
Sorter faldende

2 vare(r)

Sorter faldende

2 vare(r)