Skolemøbler

Skolemøbler

Skolemøbler – få en funktionel og fleksibel indretning

Skolereformen stiller krav om øget læringsfleksibilitet, bevægelsesfremme, inklusion, lærerforberedelsespladser og læringsrum både ude og inde.

Med de lange dage, der nu er hverdag på landets skoler, er det om muligt endnu mere vigtigt at have gode møbler.
Stole og borde skal være ergonomiske korrekte og passe individuelt til specielle behov og funktioner. De skal samtidig være i en god kvalitet, så den daglige vedligeholdelse er minimal og levetidsomkostningerne er helt i bund. Det er også vigtigt at have fleksible møbler, således at lokalerne nemt kan omformeres alt efter behov.

Rum og indretning er et fantastisk redskab til at understøtte forandring. Gode rum skaber værdi for både børn og voksne og understøtter et vitalt læringsmiljø, hvor faglighed og trivsel er i højsædet.

Hos UNIQA er vi totaleverandør af møbler til skoler. Det gælder både borde, stole og opbevaring til undervisningslokaler, gangarealer, fællesrum, lærerværelser og -forberedelsesrum og SFO. Du kan ligeledes hos os finde læringsmiljøer, der stimulerer og giver mere bevægelse i undervisningen og støjdæmpning, som er med til at forbedre arbejdsmiljøet for både børn og voksne.

Få en gratis helhedsplan med udgangspunkt i jres egne succeshistorier og udfordringer.

I vil med skolemøbler fra UNIQA opnå:

  • Fleksibilitet - lette borde og stole, der nemt kan flyttes rund og sammensættes efter behov 
  • Ergonomi - borde og stole findes i flere højder, så alle alderstrin og størrelser kan tilgodeses 
  • Kvalitet - med højkvalitetsmøbler får I lave levetidsomkostninger
  • Optimal indretning - få gratis og uforpligtende løsningsforslag til, hvordan lokalerne bedst muligt indrettes
  • Forbedret arbejdsmiljø - god indretning giver færre konflikter, mere ro og bedre arbejdsstillinger

UNIQA er ny leverandør af VS skolemøbler. Vi kan derfor bl.a. tilbyde den populære Verner Panton stol, der er kendt for komfort, kvalitet og design.

Løsningsforslag ud fra jeres behov

Med visuelle tegninger er det nemt for alle involverede at få det komplette overblik over den nye indretning. UNIQAs arkitektteam designer gerne et løsningsforslag til jer ud fra jeres behov. Arkitekttegningen giver jer tryghed og overblik før køb. Kontakt os på tlf. 70 21 50 90 og hør mere.

Ny skolemøbelfolder - Inspiration fra Danmarks største sortiment til skoler

Se vores skolemøbelfolder her