Kontor og administration

Kontor og administration

Kontor og administration - praktisk og funktionelt

Alle personalegrupper på skolen fortjener der bedst mulige arbejdsmiljø. Indret kontor og administrationen med funktionelle møbler.

Et gennemtænkt kontor er med til at skabe en god arbejdsplads. Vælg borde og stole, der kan indstilles i højden for at opnå den største variation i arbejdsstillingen. Invester i hæve/sænke borde og kontorstole med mange indstillingsmuligheder. Udnyt pladsen bedst muligt og indret på en måde, som letter dagligdags gøremål.

Tænk også i akustik, så støjgener ved f.eks. telefonsamtaler mindskes. Dette kan bl.a. gøres ved hjælp af støjdæmpende skillevægge. Mange af vores hæve/sænke skrivebord findes desuden med støjdæmpende linoleum i mange flotte farver på overfladen. Og sørg også for den bedste belysning, så øjne ikke bliver overanstrengt og trætte i løbet af dagen. 

Løsningsforslag ud fra jeres behov

Med visuelle tegninger er det nemt for alle involverede at få det komplette overblik over den nye indretning. UNIQAs arkitektteam designer gerne – gratis og forpligtende - et løsningsforslag ud fra jeres behov. Kontakt os på tlf. 70 21 50 90 og hør mere eller udfyld vores kontaktformular.