Læringsmiljøer

Læringsmiljøer

Læringsmiljøer - kombiner moderne teknologi, læring og leg

Vores mål er at skabe glade elever, der i en lærerig og sjov hverdag lærer mere, mens de bevæger sig.

Læringsmiljøer gør det nemt for jer at arbejde med de fælles mål. Det er midler der visuelt og fysisk aktiverer jeres børns indlæringslyst – og har de lysten, træner de evnerne helt af sig selv. Nye måder at lære på, som også stemmer overens med den nye skolereform – hvor ordet ”bevægelse” især er i fokus.

Jeres børn kan nu hoppe rundt på f.eks. en taltabel eller det periodiske system, i stedet for at have den på et stykke papir. De kan også se på billeder af historiske personer og læse om deres historie og om hvad de har opnået, så de selv kan blive inspireret til at blive Danmarks næste forsker.

Skolen bliver udsmykket med fagrelevant viden og det bliver nemmere for læreren at planlægge et sjovt og anderledes læringsforløb.

Løsningsforslag ud fra jeres behov

Med visuelle tegninger er det nemt for alle involverede at få det komplette overblik over den nye indretning. UNIQAs arkitektteam designer gerne – gratis og forpligtende - et løsningsforslag ud fra jeres behov. Kontakt os på tlf. 70 21 50 90 og hør mere eller udfyld vores kontaktformular.