Undervisningsmiljøer

Undervisningsmiljøer

Undervisningsmiljøer - VS skolemøbler og Verner Panton stolen

Indret fleksible og funktionelle undervisningsmiljøer i den bedste kvalitet, som let kan ændres fra klassisk undervisning til gruppearbejde.

Når vi indretter klasselokaler er det altid vigtigt at fleksibilitet og funktionalitet går hånd i hånd. Med den nye skolereform er det vigtigt at I kan bruge jeres lokaler til mange forskellige undervisningsformer.

Vi er nu leverandør af VS skolemøbler, som bl.a. betyder vi nu kan tilbyde den populære Verner Panton stol. Stolene er kendetegnet ved høj komfort, kvalitet og design.

Produkterne er fremstillet i den absolut bedste kvalitet, så de holder i mange år med lave levetidsomkostninger. De er desuden produceret, så de vejer mindst muligt. Der er dermed let og hurtigt at lave en ny indretning af lokalet uden uhensigtsmæssige løft.

For at børn og voksne kan få den bedst mulige hverdag er det vigtigt, at de stole de benytter passer optimalt til kroppen. Verner Panton stolen findes i 6 forskellige højder, der passer til børnehøjder fra 108 cm til 207 cm. Den rigtige ergonomi gør det nemmere for børnene at fordybe sig i længere tid og giver mere ro og et bedre arbejdsmiljø.

Løsningsforslag ud fra jeres behov

Med visuelle tegninger er det nemt for alle involverede at få det komplette overblik over den nye indretning. UNIQAs arkitektteam designer gerne – gratis og forpligtende - et løsningsforslag ud fra jeres behov. Kontakt os på tlf. 70 21 50 90 og hør mere eller udfyld vores kontaktformular.